Iskuvaimentimien huollon ammattilainen

Ilmanvaihtotyöt ja -urakointi Ylä-Savossa

Ilmastointi Tuunela työskentelee terveen sisäilman puolesta. Toimiva, oikein säädetty ilmanvaihtojärjestelmä parantaa sisäilman laatua ja kiinteistön energiataloutta.

Teemme ilmanvaihtotyöt kustannustehokkaasti kaikenkokoisiin kohteisiin.  Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -toimituksena. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Uudis- ja saneerauskohteissa

Hoidamme kaikki projektit aina tehokkaasti, sovittuja aikatauluja noudattaen. Teemme ilmanvaihtotöitä sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Toimitamme ilmanvaihtokoneet ja -tarvikkeet, meiltä saat myös LVI-tarvikkeet. Teemme eristykset sekä tarvittavat ilmamäärien mittaukset ja säädöt asennuksen yhteydessä. Ilmanvaihtosuunnitelmat ovat myös saatavissa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Valmistamme konehuoneosia sekä suorakaidekanavia -ja osia itse mittatilaustyönä.

Monipuoliset ilmanvaihtotyöt

  • Ilmanvaihdon asennus
  • Ilmanvaihdon säätö ja mittaus
  • Ilmanvaihtokoneiden ja tarvikkeiden toimitus
  • Ilmanvaihdon huolto ja korjaukset
  • Ilmanvaihtourakointi

Ilmanvaihtourakointi Ylä-Savossa

Ilmastointi Tuunela Ky on ilmanvaihtotöiden kokenut ammattilainen. Toimitamme ilmanvaihtokoneet ja suodattimet sekä asennamme, huollamme ja korjaamme ne ammattitaidolla.

Asiantuntevaa ilmanvaihtourakointia joka kohteessa

Teemme ilmanvaihtourakoinnit aina kohteen vaatimukset ja mahdolliset erityistarpeet huomioiden.

Myös matalaenergiataloissa on omat erityisvaatimuksensa. Matalaenergiatalo vaatii tarpeenmukaisen ja energiatehokkaan ilmanvaihdon, mikä varmistaa viihtyisän ja terveellisen sisäilman. Lue lisää aiheesta.

Ilmanvaihtoa koskevat määräykset vaativat ilmanvaihdon suunnittelulta yhä enemmän. Tutustu uusiin säädöksiin.

Ilmanvaihtourakointi alihankintana

Teemme ilmanvaihtotöitä myös aliurakointina.

Ilmanvaihdon huoltotyöt Ylä-Savossa

Ilmastointi Tuunela Ky huoltaa ja korjaa kaikenmerkkiset ilmanvaihtokoneet ammattitaidolla. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä uudis- ja saneerauskohteissa.

Jätä ilmanvaihdon huolto ammattilaiselle

Säännöllinen ilmanvaihdon huolto varmistaa laitteiden moitteettoman toiminnan. Huolto suositellaan tehtäväksi n.2 kertaa vuodessa. Huolto sisältää ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdon sekä tarvittaessa korjaukset ja ilmamäärien mittauksen ja säädön.

Säännölliset huoltosopimukset

Tarjoamme asiakkaillemme myös säännöllisiä huoltosopimuksia.

Ilmanvaihtotuotteet 

Ilmastointi Tuunela Ky toimittaa ja huoltaa kaikenmerkkiset ilmanvaihtokoneet. Meiltä saat kaikki ilmanvaihtoon tarvittavat koneet sekä tarvikkeet. Asennamme laitteet ammattitaitoisesti paikoilleen ja teemme tarvittavat mittaukset sekä säätötyöt.

Laadukkaat merkit

Kauttamme saat muun muassa seuraavien laitetoimittajien ilmanvaihtokoneita ja tarvikkeita.